STOCKHOLM SMART CITY Conference & Expo PRESENTERAR EN NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER. LÅT DIG INSPIRERAS TILL ETT ORDENTLIGT KLIV UT I DET NYA SAMHÄLLET OCH FRAMTIDENS STÄDER.

Konferens

På mässan arrangeras årets främsta konferens. Här får besökarna ta del av vad de kan förvänta sig av framtidens urbana innovation, transformationen samt hur de kan effektivera och se nya stadsmodeller. Innovatörer, keynotes i kombination med best practise blandas under två intensiva konferensdagar.

Workshops

Här samlas besökare, utställare och partners i rundabordssamtal och workshops där frågeställningar bearbetas och sätts i nytt ljus.

Matchmaking

Organiserade matchmaking sessioner sker inne på mässgolvet. Här matchas besökare med varandra för att skapa nya nätverk samt möten som leder till helt nya insikter.

Mässa

Här visar ledande leverantörer produkter och tjänster som du som besökare enkelt kan utvärdera och jämföra, i en professionell och avslappnad miljö för bästa möjliga dialog.

Future lounge

Framtiden presenteras i vår Future Lounge. Här visas framtidens samhälle och framtida visioner för hur samhället i kombination med företagandet kommer att utvecklas.

Mingel

På mässan arrangeras ett mingel, här träffas besökare, talare, sponsorer, partners och utställare i avslappnad miljö med underhållning i kombination med branschinsikter.  

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mötesplatsen och konferensen.