Var med och forma framtidens städer

Stockholm Smart City Conference & Expo är årets viktigaste mötesplats för framtidens städer. Här får du möjligheten att uppleva hur framtidens samhälle kommer utformas och hur morgondagens stadsutveckling kommer att se ut. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och stadsutvecklingens alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens städer. På Stockholm Smart City Conference & Expo skriver vi historia tillsammans – här skapar, utvecklar och utformar vi framtidens städer och urbana innovation.

Därför ska du besöka:

KOMPETENSUTVECKLING med forskare, teknikproffs, andra företag och organisationer, kommer vi att utmana dig och hjälpa dig att fördjupa dig i den nya tekniken.

FÖRDJUPA DIG I FÖRELÄSNINGAR med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar framgångar och hur världens städer förändrar sig.

HÄR PRESENTERAS NYA UTMANINGAR och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra och utveckla framtidens städer och samhälle. Samt modeller som visar värde på de investeringar som görs, stora som små.

MÖTEN MED HÖGKVALITATIVA LEVERANTÖRER som uppfyller de krav som ställs i förändring och transformation.

NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGER FRÅN ANDRA BRANSCHER OCH REGIONER som delar gemensamma utmaningar.

DE SENASTE UPPDATERINGARNA och lösningarna som täcker nya områden inom hela den digitala transformationen och förändringsresan.

ARRANGERAS PARALLELLT MED STOCKHOLM TECH SHOW, en mötesplats för nästa generations strateger inom Artificiell Intelligence, Big Data, Cyber Security, Cloud, Blockchain och Startup Scaleup.

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mötesplatsen och konferensen.