Arrangeras tillsammans

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

302

Dagar kvar till nästa mässa

Ett revolutionerande utbud på en fulladdad mässa

Kliv in i en värld fylld av nya idéer för att driva framtidens teknik! På Stockholm Smart City visar + 250 utställare upp innovationer och nyheter som förändrar, effektiviserar och startar helt nya processer. Här möts besökare och utställare från både privat och offentlig sektor för att samverka och skapa affärsmöjligheter. Branschledande företag, som annars är svåra att träffa, finns på plats för att dela med sig av erfarenheter, visioner och kontakter. Var en del av den framtida staden!

Mässan pulserar av aktiviteter! På de öppna scenerna tar keynote-talare från politiken, näringslivet och akademin plats för att dela med sig av kunskap. Nätverksträffar, tävlingar, scener och branschmingel är bara en liten del av alla aktiviteter. Kort sagt, på Stockholm Smart City får du ett revolutionerande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, nya nätverk, föreläsningar och oväntade överraskningar.

Öppna Scener

En bra start på mässan börjar med inspirerande föreläsningar med stora keynotes som brinner för framtidens energilösningar. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen.

Speakers corner och kunskapslounge – allt i ett. Här lyssnar du på trender, analyser, demos och spännande produkter när talarna intar våra scener på mässgolvet. Dela med dig av erfarenheter och kunskap med talare och branschkollegor i publiken. Bli inspirerad och ta med dig idéer hem. Våra öppna scener är kostnadsfria för alla mässbesökare.

Kompetensutveckling på högsta nivå

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Christer Fuglesang

Astronaut och fysiker

Peter Larsson

VD

Svenska regionala flygplatser AB

Johan Magnusson

PhD Professor Director

Göteborgs Universitet

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 800

SEMINARIEDELTAGARE

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Välkommen till Stockholm Smart City! Här samlas inte bara ledande leverantörer från offentlig och privat sektor inom smarta städer, utan också Scale-Ups, forskare, politiker, innovatörer och entreprenörer. Upplev en mångfald av utställare från olika områden med fokus på säkerhet, IoT, digitalisering, transportsystem, AI, energi, hållbarhet och resurseffektivisering, och så klart en smart stad.

Mässgolvet vibrerar av aktiviteter och du kan ta del av hundratals innovationer och nyheter i en inspirerande atmosfär. Och det bästa av allt? Det är kostnadsfritt för alla besökare att delta! Missa inte tillfället att utforska det breda utbudet av möjligheter – delta i en mässa som öppnar dörrarna till framtidens smarta stadsutveckling.

 

Komplett mötesplats med extra allt

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Fokusområden

Här samlas, politiken, näringsliv och offentlig sektor, branschledande experter inom bland annat digital transformation, smart byggnation, hållbarhet, säkerhet och trygghet som alla har lösningar för dem moderna, hållbara staden.

Digital transformation

Smart byggnation & infrastruktur

Energi & hållbarhet

Smart mobilitet

Säkerhet & trygghet

Fyra mässor
under ett tak

Parallellt med Stockholm Smart City går eventet Nordic Mobility, Infrastruktur och Energimässan. Tillsammans skapar de en unik mötesplats och arena med samhällets fyra hörnstenar i centrum, för alla som arbetar med att utveckla den framtida staden.

Infrastruktur är mötesplatsen mellan offentlig och privat sektor samt beställare och entreprenör. Mötesplatsen är en plattform för utbyggnad och underhåll för alla som arbetar på något sätt med infrastruktur, oavsett var i kedjan man är.

Nordic Mobility Expo – Om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Energimässan – med konferensen Sveriges Energiforum är mötesplatsen för alla som arbetar med energi-, miljö- och hållbarhetslösningar.