Arrangeras tillsammans

Delta som utställare eller partner 2025

Köpstarka besökare vill träffa dig, under mässan genomförs över 50.000 kvalitativa kundmöten.

336

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Maximera din affärspotential

Ansikte mot ansikte är ett av de mest kraftfulla sätten att skapa affärsmöjligheter. På Stockholm Smart City får ditt företag exponering inför tusentals potentiella kunder samtidigt som ni positionerar er som ett ledande varumärke inom framtidens stadsutveckling. Som utställare är du en del av de 50,000 kundmöten som äger rum under två spännande och intensiva dagar. Med 79% av besökarna som köper produkter och tjänster från utställarna de träffat på mässan inom 12 månader, får du en tydlig ROI för ditt deltagande.

Var i händelsernas centrum där dina kunder och samarbetspartners finns. På Stockholm Smart City träffar du politiker, investerare, inköpare och upphandlare inom offentlig och privat sektor. Missa inte chansen att stärka ditt varumärke genom aktiviteter som mingel, inspirerande talare på öppna scener, matchmaking, nätverksträffar och mycket mer. Stockholm Smart City är din möjlighet att skapa varaktiga affärsrelationer och samarbeten som driver ditt företag framåt.

Fyra mässor
under ett tak

Parallellt med Stockholm Smart City går event Nordic Mobility, Infrastruktur och Energimässan. Tillsammans skapas en unik mötesplatsen och arena med samhällets fyra hörnstenarna som driver företag och samhälle framåt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Infrastruktur är mötesplatsen mellan offentlig och privat sektor samt beställare och entreprenör. Mötesplatsen är en plattform för utbyggnad och underhåll för alla som arbetar på något sätt med infrastruktur, oavsett var i kedjan man är.

Nordic Mobility Expo, om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Energimässan – med konferensen Sveriges Energiforum är mötesplatsen för alla som arbetar med energi-, miljö- och hållbarhetslösningar.

Fokusområden

Teknologi

Energi & miljö

Mobilitet

Cirkulär ekonomi

Fastigheter

Infrastruktur

Trygghet & säkerhet

Blå ekonomi

Axplock av besökare 2024

Smart City Conference & Expo är Nordens största och mest inflytelserika mötesplats inom urban innovation. Vi sammankopplar ledare från de mest innovativa företagen, offentlig sektor och organisationer för att flytta städer mot en bättre framtid. Nedan är exempel på mässans besökare 2024 – gå med i gemenskapen.

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 800

SEMINARIE DELTAGARE

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig

Axplock av utställare 2024

Axplock av 2024 års konferens

Anna K. Svensson

Chief Power Quality Solutions

Hitachi Energy Sweden AB

Christer Fuglesang

Astronaut och fysiker

Donnie Lygonis

Futurist, entreprenör och kreatör

KTH

Johan Magnusson

PhD Professor Director

Göteborgs Universitet

Peter Larsson

VD

Svenska regionala flygplatser AB

Petro Olenych

CDTO of Kyiv City Deputy Mayor on Digitalization of Kyiv

Kiev

Sofia Stensson

Forskare

RISE

Anders Almgren

Kommunstyrelsens ordförande

Lunds kommun

Därför ska du ställa ut eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maxa din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av de andra mässorna som går pararellt och dess omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

Här träffar du högkvalitativa besökare, beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste inköparna kommer till mötesplatsen.

Tydlig ROI

Tydlig ROI för företagen som ställer ut, hela 72% av besökarna beslutar eller påverkar köp. Vi kallar det, det omvända säljbesöket, heta leads kommer till er.

Mer än bara mässa

Mötesplatsen – mer än bara en mässa. Här hittar du öppna scener som har otroligt mycket att erbjuda som man inte vill missa. Över 200 talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företag som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens smarta städer.

Komplett mötesplats med extra allt

Keynotes

En bra start på mässan börjar med inspirerande föreläsningar med stora keynotes som brinner för framtidens energilösningar. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen.

Öppna Scener

Öppna scener, speakers corner och kunskapslounge – allt i ett. Här kan du lyssna in på trender, analyser, demos och spännande produkter när talarna intar våra scener på mässgolvet. Dela med dig av erfarenheter och kunskap med talare och branschkollegor i publiken. Bli inspirerad och ta med dig idéer hem.

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Utställning

Här samlas inte bara ledande leverantörer från offentlig och privat sektor inom smarta städer, utan också Scale-Ups, forskare, politiker, innovatörer och entreprenörer. Upplev en mångfald av utställare från olika områden med fokus på säkerhet, IoT, digitalisering, transportsystem, AI, energi, hållbarhet och resurseffektivisering, och så klart en smart stad. Mässgolvet vibrerar av aktiviteter och du kan ta del av hundratals innovationer och nyheter i en inspirerande atmosfär. Och det bästa av allt? Det är kostnadsfritt för alla besökare att delta! Missa inte tillfället att utforska det breda utbudet av möjligheter – delta i en mässa som öppnar dörrarna till framtidens smarta stadsutveckling.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Besökarstatistik 2024

95%

95% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

70%

70% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

72%

72% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

65%

65% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

72% av besökarna beslutar eller påverkar köp

70 av besökarna tar ett aktiv köpbeslut på mässan

54% av besökarna köper in Produkter/tjänster för över 500K

89 % av besökarna är nöjda /mycketnöjda med sin upplevelse

95% av besökarna kommer att besöka mässan 2025

65% av besökarna är i ledande positioner

39 % av arbetar i organisationens/företagets ledning

96% kommer för att ta del av innovationer och nya produkter

70% av besökarna kommer för att ta beslut om inköp

Samarbetspartners 2024