Arrangeras tillsammans

Varför ställa ut och delta som partner eller utställare?

89

Dagar kvar till mässan

Boka monter

Gör fler affärer
på kortare tid

På Stockholm Smart City Conference & Expo exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert som leder utvecklingen av framtidens smarta städer. Undersökningar visar att varje besökare genomför i snitt 14 kvalificerade möten under mässan som leder till nya affärer och inköp. Som utställare tar du del av de 50.000 kundmöten som genomförs under två dagar. Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa samhällsutvecklare, politiker, investerare, affärsutvecklare, IT-avdelningar och tech-innovatörer. Det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns.

FYRA EVENT
UNDER SAMMA TAK

Parallellt med  Stockholm Smart City Conference & Expo går event Nordic Mobility, InfraTech och Energimässan. Tillsammans skapas en unik mötesplatsen och arena med samhällets fyra hörnstenarna som driver företag och samhälle framåt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Infratech kommer att behandla infrastruktur i sin helhet. Det handlar om områdena anläggning, väg-, tunnel- och brobyggande, andra markarbeten, ledningsnät, vatten och avlopp, försörjning och underhåll, utformning av offentliga rum och mobilitet samt digitalisering, energi och miljö.

Nordic Mobility Conference & Expo, om människors möjlighet till effektiv och miljövänlig transport av sig själva och gods till de platser de vill nå. Fungerande infrastruktur och transporter är nödvändiga för ett fungerande samhälle.

Energimässan – med konferensen Sveriges Energiforum är mötesplatsen för alla som arbetar med energi-, miljö- och hållbarhetslösningar.

Fokusområden

Teknologi

Energi & miljö

Mobilitet

Cirkulär ekonomi

Fastigheter

Infrastruktur

Trygghet & säkerhet

Blå ekonomi

A global discussion shaping
what’s next for our cities

Smart City Conference & Expo är Nordens största och mest inflytelserika mötesplats inom urban innovation. Vi sammankopplar ledare från de mest innovativa företagen, offentlig sektor och organisationer för att flytta städer mot en bättre framtid. Nedan är exempel på mässan besökare – gå med i gemenskapen.

+ 4000

Besökare

+ 1000

Deltagare

+ 200

Utställare

Axplock av utställare 2024

The hottest topics in urban cities up for debate

Upplev +250 talare i en framåtblickande konferens för framtidens smarta städer.

Här presenteras ett högaktuellt och inspirerande program som inte bara speglar de senaste trenderna utan även belyser områden och perspektiv som formar vårt urbana samhälle. Konferensen erbjuder dig en unik möjlighet att fylla på med värdefulla insikter, bredda din kunskap och knyta kontakter med branschkollegor och experter.

Här erbjuds visionära framtidsanalyser från branschledare som kommer att inspirera och utmana dina tankesätt.

Talare 2024

Anna K. Svensson

Chief Power Quality Solutions

Hitachi Energy Sweden AB

Christer Fuglesang

Astronaut och fysiker

Donnie Lygonis

Futurist, entreprenör och kreatör

KTH

Johan Magnusson

PhD Professor Director

Göteborgs Universitet

Peter Larsson

VD

Svenska regionala flygplatser AB

Petro Olenych

CDTO of Kyiv City Deputy Mayor on Digitalization of Kyiv

Kiev

Sofia Stensson

Forskare

RISE

Anders Almgren

Kommunstyrelsens ordförande

Lunds kommun

Därför ska du ställa ut
eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maxa din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av Nordic Mobile omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

Här träffar du högkvalitativa besökare, beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste inköparna kommer till mötesplatsen.

Tydlig ROI

Tydlig ROI för företagen som ställer ut, hela 78 % av besökarna köper produkter och tjänster från utställarna de träffat på mässan inom tre månader. Vi kallar det, det omvända säljbesöket, heta leads kommer till er.

Mer än bara mässa

Mötesplatsen är både en mässa och konferens. Konferens har otroligt mycket att erbjuda som man inte vill missa. Över 200 talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företag som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens offentliga sektor.

Komplett mötesplats med extra allt

Fri entré

MÄSSA

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Konferenspass

KONFERENS

Ta del av en konferens i absolut toppklass. Möt över 200 talare och lyssna till branschexperter, ledande myndigheter och inspirerande talare som presenterar den senaste utvecklingen.

Frie entré

AKTIVITETER

100-tals innovationer och aktiviteter. Du som besökare tar del av öppna scener som är fyllda med branschens mest inflytelserika personer. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

Konstnadsfri

NÄTVERKSTRÄFFAR

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom mobilitet för att diskutera allt från framtidsvisioner till ökad försäljning.

Kostnadsfri

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

MINGEL

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Besökarstatistik 2023

86%

86% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

69%

69% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

80%

80% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

85%

85% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

Besökarstatistik 2023

80 % av besökarna beslutar eller påverkar inköp

Två av tre besökare köper någonting som de sett på mässan

50 % av besökarna gör köp för över 500.000 kr

84 % av besökarna är nöjda nöjda med sin totala upplevelse

86 % av besökarna besöker mässan nästa gång

85 % av besökarna är i ledande positioner

61 % av besökarna kommer från offentlig sektor

37 % av besökarna är VD/företags-/organisationsledning

96 % kommer till mässan för att hitta nya produkter

82 % söker beslutsunderlag för upphandling

Samarbetspartners