Gör fler affärer på kortare tid

På Stockholm Smart City Live exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert som leder hi-techutvecklingen. Undersökningar visar att varje besökare genomför i snitt 14 kvalificerade möten under mässan som leder till nya affärer och inköp. Som utställare tar du del av de 50.000 kundmöten som genomförs under två dagar. Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa samhällsutvecklare, politiker, investerare, affärsutvecklare, IT-avdelningar och tech-innovatörer. Det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns.

 

Paket och priser >>
Vem besöker mässan >>

Därför ska du ställa ut eller delta som partner;

Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Här träffar du högkvalitativa besökare, beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste inköparna kommer till mötesplatsen.

Här genereras nya leads, fyll på prospektsdatabasen för lång tid framöver med högkvalitativa leads som letar nya lösningar.

Träffa dina blivande kunder i en affärsdrivande miljö och med tydliga behov. Konferensen och de öppna scenerna skapar nya behov hos dina kunder.

Tydlig och mätbar ROI, du kan snabbt räkna hem kostnaden för dina möten och vad de genererat i affärer.

Under mässan genomförs över 50.000 kvalitativa kundmöten, köpstarka besökare vill träffa dig.

Spara restid och pengar, samla era kundmöten på mässan.

VISA DINA PRODUKTER OCH TJÄNSTER för industriledare, förändringsledare, affärsutvecklare och investerare. Stockholm Smart City Live erbjuder den perfekta plattformen för att lansera, ta nya initiativ och koppla ditt varumärke till den senaste tekniken.

MARKNADSFÖR DITT VARUMÄRKE som ledande innovatör och tankeledare tillsammans med Stockholm Smart City Live. Vårt utbud av ledande mediapartners och press kommer att ge dig stor publicitet och ökad varumärkeskännedom.

NÄTVERK MED POTENTIELLA KUNDER OCH PARTNERS. Vårt kombinerade konferens- och utställningsformat maximerar möjligheten för kvalitetstid med dina nuvarande och blivande kunder.

STOCKHOLM SMART CITY LIVE ÄR DEN VIKTIGASTE MÖTESPLATSEN för alla som vill skapa förändring och utveckling inom det nya samhället, den smarta staden, affärsutveckling och ny teknik. Det är hit de kommer för att hitta nya samarbeten och leverantörer.

ARRANGERAS I STOCKHOLM, det är här det finns flest huvudkontor i Sverige och det är här de stora besluten fattas. Mötesplatsen ger dig tillgång till tusentals beslutsfattare, budgetansvariga, affärsutvecklare och personer som är ansvariga för transformation och utveckling både inom den offentliga sektorn och privata sektorn.

HÄR TRÄFFAR DU INKÖPARE som det normalt är väldigt svårt att boka möte med, samtidigt som du bygger en långsiktig pipeline av värdefulla kontakter som kan ge affärer för lång tid framöver.

INFÖRSKAFFA KUNSKAP INFÖR NÄSTA KUNDMÖTE, så att din nästa möte med kund matchar kundens krav och tar dig ett steg framåt i affärsprocessen.

VISA ER KOMPETENS OCH KUNNANDE, träffa de som tar besluten, leder transformationens förstå deras specifika behov och visa hur era lösningar kan möta deras krav.

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mötesplatsen och konferensen.